Contact

Arjan de Geus

Arjan de Geus is Fritoms optimalisatiemanager

Een nieuwe man in een nieuwe functie. Arjan heeft al veel positieve ervaringen opgedaan bij Fritom. Hij werkt voor het eerst in de logistieke sector, dus er is veel te ontdekken en te leren.

“Wie ik ben? Arjan de Geus, trotse vader van Sam en Dion, blije bonuspapa van Sascha en onwijs gelukkig met Ciska. Woonachtig in de binnenstad van Steenwijk met prachtige natuurgebieden en Giethoorn om de hoek. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te genieten. Van landen en steden die ik nog niet ken. Van kunst, muziek en vooral lekker eten en drinken. Om een beetje op gewicht te blijven cross ik graag door de bossen op de mountainbike en loop ik af en toe hard.”

Arjan over zijn functie bij Fritom: “Sinds 1 september ben ik begonnen als optimalisatiemanager. Mijn rol in deze functie is om het optimalisatieproces in te richten, te organiseren en te faciliteren. De inspanningen van de optimalisatiemanager stellen Fritom in staat de bedrijfsprocessen up to date te houden en de synergie op groepsniveau optimaal te benutten.”

“Wat me opvalt is dat de mensen zo trots zijn op hun bedrijf.”

Gevraagd naar zijn ervaringen tot nu toe bij Fritom, vertelt Arjan: “Heel veel positieve ervaringen. Vanaf de eerste dag voel ik mij heel welkom. Het is voor mij de eerste keer dat ik werkzaam ben in de logistieke sector dus er is ook veel te ontdekken en te leren. Wat me opvalt is dat de mensen zo trots zijn op hun bedrijf. Dat gevoel van trots merkte ik recent ook zelf toen ik op de snelweg een vrachtwagen van Veenstra|Fritom zag rijden. Voordat mijn eerste werkdag begon, had ik het geluk om tijdens een bootreis al met een aantal collega’s kennis te mogen maken. Een hele fijne start bij een prachtig bedrijf waar ik hoop van waarde te kunnen zijn voor de klanten en de collega’s.”

Heb je vragen over Fritom Corporate?

Neem contact op met Peter Griepsma

0515-570081
peter.griepsma@fritom.nl