Contact

Auke

Stagiair

Auke krijgt bij Fritom Corporate de kans om zijn logistieke kennis te vergroten

Tijdens een eerdere stage bij Veenstra|Fritom kwam Auke in contact met Fritom R&D. Dat beviel goed. Daarom benaderde hij Fritom R&D voor een afstudeeropdracht. Die kwam er en Auke werkt inmiddels aan een mooie, uitdagende opdracht die goed bij zijn leerdoelen en interesse past. Een korte kennismaking:

Mijn naam is Auke Annema. Ik kom uit het Friese watersportdorp Akkrum. Ik volg de studie Logistics Management aan de Hogeschool Windesheim en ben nu aanbeland bij de laatste fase: afstuderen! Ik heb al enige historie bij de Fritom Group. Vier jaar geleden heb ik mijn eindstage van destijds nog mijn MBO-opleiding bij Veenstra|Fritom gevolgd. Na het afronden van die opleiding, ben ik de uitdaging van een HBO-opleiding aangegaan en ben ik met Veenstra|Fritom verbonden gebleven. Ik kon hier flexibel werken en naast mijn studie al veel waardevolle ervaring opdoen binnen de logistieke dienstverlening. Het begon op de forwardingafdeling en ook ben ik een tijdje op de salesafdeling werkzaam geweest. Daarnaast heb ik een succesvolle derdejaars-stage kunnen realiseren door de mogelijkheden van Business Intelligence te onderzoeken. Ik word enthousiast van logistieke processen en technologische ontwikkeling. Mijn doel is dan ook om als een verbinder deze twee zaken bij elkaar te brengen. Bij Fritom R&D krijg ik de kans om met dit doel aan de slag te gaan. Ik ga de komende maanden de mogelijkheden onderzoeken van Predictive Analytics en Machine learning binnen de Fritom Group. Voor dit onderzoek staat een vraagstuk van Melkweg|Fritom centraal. Het leuke van dit vraagstuk voor mij is dat de soort dienstverlening die Melkweg|Fritom biedt, sterk afwijkt van de diensten bij Veenstra|Fritom. Hierdoor leer ik weer een hele andere kant van de logistiek kennen! Fritom R&D heeft een kundig team van specialisten op het gebied van data en IT. Ik heb er dan ook veel vertrouwen in dat ik samen met mijn collega’s in staat ben om mooie resultaten te laten zien!

“Ik word enthousiast van logistieke processen en technologische ontwikkelingen verbinden en bij Fritom kan ik hiermee aan de slag.”

Heb je vragen over Fritom Corporate?

Neem contact op met Peter Griepsma

0515-570081
peter.griepsma@fritom.nl