Contact

Corrinne

Stagiair

Corrinne voelt zich op haar plek bij Fritom Corporate

Na vier jaar studeren aan Hogeschool Windesheim in Zwolle, is Corrinne nu aanbeland bij het laatste onderdeel van haar opleiding: afstuderen. Ze gaat daarvoor de komende maanden bij Fritom Corporate aan de slag en stelt zich graag even voor.

Mijn naam is Corrinne Rook. Ik ben geboren en getogen in Witharen, een klein dorpje in de buurt van Ommen. Ik volg de opleiding Small Business & Retail management, waarbij ondernemen centraal staat. Mijn afstudeerproject richt zich op het onderzoeken van een praktisch bedrijfsvraagstuk en het ontwikkelen van een oplossing in de vorm van een strategisch advies. Naar mijn mening valt er binnen ieder bedrijf wel een vraagstuk te onderzoeken, dus ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij aansprak en niet naar een opdracht die al klaar lag. Via mijn familie kreeg ik de tip om eens te kijken naar de Fritombedrijven, omdat leren en ontwikkelen bij Fritom centraal staat en de sfeer binnen het bedrijf erg goed is. Na het bekijken van de websites en het lezen van de ‘werken bij’-pagina’s was ik al snel enthousiast. Ik heb vervolgens een mailtje verstuurd met de vraag of er binnen het bedrijf een leuke opdracht voor mij beschikbaar was en dit verzoek werd direct hartelijk ontvangen.

“Direct vanaf dag één werd ik erg open en hartelijk ontvangen door alle collega's en ik voelde mij direct op mijn plek binnen het team.”

Inmiddels ben ik begonnen aan een erg leuk project bij Fritom Corporate dat zich richt op het implementeren van een logistieke webwinkel binnen de Fritombedrijven. Omdat het project over een strategisch vraagstuk binnen het bedrijf gaat, voer ik het onderzoek uit in opdracht van Fritom Corporate. Echter, mijn onderzoek zal zich met name richten op Sanders|Fritom en Veenstra|Fritom.

Direct vanaf dag één werd ik erg open en hartelijk ontvangen door alle collega’s en ik voelde mij direct op mijn plek binnen het team. Ook bij Veenstra|Fritom en Sanders|Fritom heb ik deze open houding ervaren. Ik heb erg veel zin om het komende halfjaar deel uit te maken van het Fritomteam en ik heb er alle vertrouwen in dat ik met de begeleiding die mij hier geboden wordt, een prachtig afstudeerrapport kan opleveren.

Heb je vragen over Fritom Corporate?

Neem contact op met Reinder Beuving

0515570079
reinder.beuving@fritom.nl