Contact

Klaas Reitsma

Klaas viel gelijk met zijn neus in de boter bij Fritom Corporate

Toen hij eind oktober bij Fritom begon, kon hij direct volop aan de slag met het begrotingsproces.

Een korte kennismaking: “Ik ben Klaas Reitsma, 34 jaar. Sinds eind oktober ben ik in dienst bij Fritom Corporate als Controller. Als inwoner van Heeg kende ik Fritom natuurlijk van Veenstra|Fritom. Bij Veenstra| Fritom heb ik bovendien via twee stages en een periode als oproep-/vakantiekracht op de financiële administratie de basis geleerd. Een mooie tijd!

Na 10 jaar in de Noordoostpolder te hebben gewerkt, ontstond de mogelijkheid om de overstap naar Fritom Corporate te maken. Van deze overstap heb ik nog geen moment spijt gehad. De goede sfeer die ik eerder al bij Veenstra|Fritom had ervaren, heerst ook in Sneek. Ik had niet veel tijd nodig om te wennen en voelde me vanaf de eerste dag direct thuis.

Je kunt echt merken dat het team heel zorgvuldig is samengesteld. Iedereen is open, flexibel en toont belangstelling voor elkaar. Naast hard werken wordt er ook veel gelachen, ook belangrijk!

“Het geeft een goed gevoel om het management de juiste financiële informatie aan te leveren en om ervoor te zorgen dat Fritom financieel in control blijft.”

Als controller hou ik me met name bezig met de rapportagecyclus, van weekrapportages tot jaarcijfers. Het geeft een goed gevoel om het management de juiste financiële informatie aan te leveren en om ervoor te zorgen dat Fritom financieel in control blijft. Op het moment dat ik in dienst kwam viel ik direct met mijn neus in de boter en kon ik mijn steentje bijdragen aan het begrotingsproces. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de cijfers van het afgelopen jaar. Over enkele weken start de accountantscontrole en zo heeft elke periode van het jaar zijn vaste werkzaamheden. Aangevuld met diverse ad-hocklusjes en enkele administratieve werkzaamheden zorgt dit voor een hele diverse functie. De vrijheid die ik krijg om de werkzaamheden op mijn eigen manier in te vullen geeft me veel energie.

In de toekomst hoop ik me ook zeker te gaan inzetten om de financiële processen en de rapportages binnen de Fritom Group verder te optimaliseren.

Heb je vragen over Fritom Corporate?

Neem contact op met Welmoed Albertsma

0515-570077
welmoed.albertsma@fritom.nl