Contact

Janne Marie

Projectmanager

Projectmanager Janne Marie houdt van afwisseling

De 27-jarige Janne Marie is helemaal op haar plaats als projectmanager bij Fritom Corporate. Wat ze het leukst vindt aan haar werk? “Mijn fijne collega’s en dat geen dag hetzelfde is.”

Op maandagochtend stapt Janne Marie rond 8 uur in haar auto en rijdt ze vanuit een klein Fries dorp naar Bolsward, waar het kantoor van Fritom Corporate staat. “Zo’n drie kwartier rijden, dat valt wel mee toch?”, zegt ze vrolijk. Bij Fritom Corporate is ze haar loopbaan overigens niet begonnen. Vier jaar geleden kwam ze in dienst bij Veenstra|Fritom.Toen ik nog bij Veenstra|Fritom werkte was mijn reistijd zelfs nog wat korter”, zegt ze. “Maar ik wilde graag doorgroeien naar Fritom Corporate. Daar heb ik wat extra reistijd wel voor over.”

Als ze op kantoor aankomt haalt ze eerst een bak koffie bij de koffieautomaat en maakt ze een praatje met een paar collega’s. Ze genieten na van het recente teamuitje, een kookworkshop in Sneek. “Zo leer je je collega’s ook op een andere manier kennen. Het was erg gezellig”, vertelt Janne Marie. Wat haar collega’s van haar hebben geleerd tijdens de kookworkshop? “Dat ik enorm veel kan eten”, zegt ze met een grijns.

“Bij Fritom Corporate heb ik leuke collega’s en krijg ik de doorgroeikansen die ik nodig heb.”

Met een flinke kop koffie schuift ze achter haar bureau en gaat ze aan de slag. Zij en haar team hebben meerdere projecten op de agenda staan. Die diversiteit aan projecten spreekt haar erg aan, “daardoor leer je enorm snel en verveelt het werk nooit”, vertelt ze.

Wat voor haar minstens zo belangrijk is op de werkvloer is een goede sfeer en collegialiteit. “De samenhorigheid onder collega’s is hier enorm sterk, dat is mooi om te zien. Een goed voorbeeld daarvan is het live gaan van een nieuw systeem. Voor dat project had ik veel werk gedaan en als zoiets dan live gaat is het wel even spannend. Gelukkig was iedereen bereid om mee te werken. Op de dag dat het live ging zelfs tot in de avond. Op deze momenten ben ik natuurlijk extra blij met mijn fijne collega’s”, besluit Janne Marie.

Heb je vragen over Fritom Corporate?

Neem contact op met Hilly Koopmans

+31 (0)515 570074
hilly.koopmans@fritom.nl