Contact

Functionaris bestuursondersteuning en juridische zaken

Een werkdag als functionaris bestuursondersteuning en juridische zaken

In deze functie bij Fritom Corporate heb je een gevarieerd pakket aan verantwoordelijkheden. Je werkdag zou er zomaar als volgt uit kunnen zien:

08:00 Als je op kantoor komt neem je een kopje koffie, maak je een praatje met collega’s en ga je vervolgens snel aan de slag. Je checkt je e-mails en zet actiepunten in je agenda.

09:00 Je neemt als managementteamlid deel aan de maandelijkse MT-vergadering.

10:30 Er is een leuk duurzaamheidsfilmpje over Fritom gemaakt en dat zet je op Facebook.

11:00 Je hebt vorig jaar voor de Fritombedrijven de documentenset samengesteld voor de implementatie van de AVG-wetgeving en werkt nu verder aan de invoering van deze regeling bij Fritom Corporate.

12:00 Rond 12 uur is het tijd voor een broodje en daarna ga je met collega’s een ommetje maken.

13:00 Je controleert de drukproef van de Fritom nieuwsbrief die je net hebt ontvangen. Daarna stel je een nieuw arbeidscontract op. Je voegt hier een geheimhoudingsverklaring aan toe die AVG-proof is. Je doet de juridische check op een ontvangen contract met een dienstverlener. Je leest je ook in in de nieuwe pensioenwetgeving.

14:30 Je werkt in opdracht van het bestuur aan een project rondom de governance. Vandaag hou je je bezig met het omschrijven van de verschillende rollen binnen de bestuurslagen en begin je met het opstellen van een gemakkelijk leesbare toelichting op Fritoms interne aandelenbeurs.

15:30 Je rond het opstellen van een klokkenluidersregeling voor de Fritombedrijven af. Eerder heb je al in onder andere de jurisprudentie achterhaald wat de minimum vereisten voor zo’n regeling zijn en heb je bepaald wat je wel en niet in de regeling voor Fritom opneemt.

17:00 Je stelt de agenda op voor de bestuursvergadering en mailt deze rond. Morgen schuif je als notulist aan bij deze vergadering. Na nog een laatste check van je mails zit je werkdag erop. Je gaat met een goed gevoel naar huis.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Susan Janssen

0515570076
susan.janssen@fritom.nl