Contact

Projectmanager

Een werkdag als projectmanager

Als projectmanager leid je verschillende projecten in goede banen. Jij bent binnen Fritom Corporate de gestructureerde multitasker. Jouw werkdag ziet er zo uit: 

09:00 – Als je met een kop koffie achter je bureau kruipt, check je als eerste je e-mails. Als projectmanager heb je contact met veel interne en externe mensen, waardoor je de nodige e-mails ontvangt. Geordend als je bent, beantwoord je de meeste e-mails direct: je weet dat er gedurende de dag nog meer binnenstromen.

10:00 – Daarna verlaat je je bureau en loop je naar een andere afdeling. Jullie zijn bezig met een verbetertraject en dit traject leid jij als projectmanager. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat alles gestroomlijnd verloopt. Je krijgt er energie van om een goede planning op te stellen en structuur in de chaos te creëren. Vandaag bepalen jullie samen wat jullie precies willen bereiken en hoe. Aan de hand van deze informatie stel je later vandaag projectdoelen op en deel je deze met alle betrokkenen.

12:00 – Na een drukke ochtend heb jij wel zin in een broodje. Dit eet je snel op want je wil ook buiten een stukje wandelen en bijkletsen met collega’s.

13:30 – Tijd voor wat administratieve werkzaamheden, niet je favoriete klusje maar dit moet ook gebeuren. Je legt glashelder vast wat jullie vanochtend hebben besproken rondom het verbetertraject en deelt dit met de anderen. Ze vinden het fijn dat jij zo geordend te werk gaat. Hierdoor weten zij precies waar ze aan toe zijn en wat er van hen wordt verwacht! Ook bereid je de meeting voor die je later op de middag hebt.

14:30 – ‘s Middags heb je buiten de deur een afspraak met een softwareleverancier. Jullie bespreken de verschillende IT-mogelijkheden voor Fritom. Ook maken jullie alvast een planning voor de IT-oplossingen die jullie sowieso bij Fritom zouden willen hebben. Een geslaagde meeting met concrete resultaten. Met een voldaan gevoel ga je rond 5 uur weer naar huis toe.

Heb je vragen over deze functie?

Neem contact op met Hilly Koopmans

+31 (0)515 570074
hilly.koopmans@fritom.nl